Advies

Aandacht Voor Gezond Leven

Gezond leven krijgt steeds meer aandacht. Op social media zijn talloze voorbeelden van slanke en afgetrainde mensen en de smoothies en powerfoods vliegen je om de oren. In mijn ogen is dit niet altijd het toonbeeld van een gezond leven leiden.

Gezondheid en Midset

Gezond en fit zijn, zowel lichamelijk als geestelijk, hangt niet samen met een sixpack of een smoothie dieet, integendeel. Gezond leven is veel meer een mindset en levensstijl en is een combinatie vanΒ wat we eten, hoeveel we bewegen en vooral hoe we ons voelen.

Gezondheid en Voedingspatroon

Heb je last van een paar kilo’s te veel of heb je moeite met een manier te vinden waarop je wel gezond, maar ook lekker kunt eten. Ben je geregeld moe zonder dat je weet waar dit vandaan komt, heb je last van uitslag of voel je je opgeblazen. Ren je van hot naar her en heb je het gevoel nergens tijd voor te hebben? Kortom, zit je niet lekker in je vel dan kan ik je op weg helpen.

Voedingsadvies

Samen kijken we naar een oplossing die bij jou en je leven past. Op basis van een intakegesprek bepalen we samen het doel dat je wil bereiken. Indien nodig vraag ik je een eetdagboekje bij te houden zodat ik een beeld krijg van je huidige voedingspatroon.

Neem Contact Op Voor Een Intake

Op basis van het intakegesprek en het voedingsdagboekje maak ik een plan waarmee ik je op weg help naar een meer gebalanceerd leven.

Mocht je interesse hebben, mail me dan via: purefoodhappylife@gmail.com